Alennuksia syksyn matkoista

Kun Suomen kesä on ollut edellisen kaltainen kylmä ja sateinen, matkakuume on syksyllä entistäkin kovempi! Voisi kuvitella, että jos jokaiselle suomalaiselle tarjottaisiin erittäin edullista lomaviikkoa etelän auringossa, joukossa ei olisi kovin montaa kieltäytyjää!

8-vinkkia-lasten-kanssa-matkustamiseen-varaahotelliKuinka tuollaisen edullisen lomamatkan sitten on mahdollista saada? Todella edullisia pakettimatkoja esimerkiksi syyslomaksi Turkkiin tarjoavat esimerkiksi nämä sivustot:

Nazar

Finnmatkat

Lisäksi on monia muita ja tietysti aina on vaihtoehtona se, että kasaa oman lomapakettinsa, ostaa lennot ja hotellipalvelut erikseen. Valitettavasti tämä tulee useimmiten kalliimmaksi, koska hotellit tarjoavat valmiita paketteja matkatoimistoille niin edullisesti.

All inclusive tietenkin

Etelän aurinkoon koko perheellä matkustavan kannattaa tietysti valita all inclusive paketti, johon kuuluu siis kaikki. Hotellissa saa syödä viisi kertaa päivässä monipuoliset ja runsaat buffetateriat sekä lisäki useimmat hotellit tarjoavat vielä juomat ja jäätelöt rannalla. Ei tarvitse visaa vinguttaa erikseen! Vaikka palvelu tietysti maksaa, tulee se todennäköisesti edullisemmaksi kuin se, että joka päivä viet koko porukan ravintolaan syömään. Ja helppoudestahan siinä myös maksetaan!

Lapsiperhehotellit

Turkissa, Rhodoksella ja Kanariansaarilla sekä myös muissa Välimeren turistikohteissa on runsaasti tarjolla lapsiperheille erikseen suunnattuja hotelleja. Lasten kanssa liikkeejä olijoiden kannattaakin valita juuri tällainen. Näissä hotelleissa on lapsille järjestettyä ohjelmaa, kerhoja, aktiviteetteja sekä useimmissa on mahdollista saada myös lastenhoitoapua.

Isompien lasten mieleen ovat useimmista tasokkaista lapsiperhehotelleista löytyvät vesipuistot ja leikkipuistot. Hotellin omaa vesipuistoa saa tietysti käyttää aamusta iltaan, joten lapset saavat kerrankin iloita vesiliukumäissä mielin määrin. Aikuisille taas tarjoaa nautintoa laadukkaan hotellin oma hiekkaranta sekä uima-altaat, joissa useimmiten järjestetään aikuisille jumppaa.

Miten varata edullisin matka?

Edullisia matkoja on tarjolla koko ajan. Niitä voi löytää myös käyttämällä alennuskoodisivustoja ja hyödyntämällä voimassa olevat alennuskoodit. Toisaalta joskus hyvän pakettimatkan saa tuurilla, matkatoimistolla vain sattuu olemaan hyvä kampanja pakettimatkasta.

Kun selailet matkoja ja kun selailet niitä todennäköisesti useita viikkoja ennen varausta, huomaat, että matkojen hinnat nousevat kummasti koko ajan. Tämä on nettisivuston kikka saada sinulle painetta päätökseen, älä ota tätä kikkaa todesta, sillä todellisuudessa hinta ei välttämättä nousekaan. Nettisivusto käyttää selaushistoriaasi ja nostaa hintaa sitä mukaa mitä useammin sivustolla vierailet. Sinun kannattaakin välillä katsoa samaa matkaa toiselta koneelta tai tyhjentää oman koneen selaushistoria, jolloin saat edullisimman hinnan esiin.

This entry was posted in Säästövinkit. Bookmark the permalink.