Luontaistuotteita netistä edullisemmin

kalaoljykapseli-luontaistuotekaupatVaikka vuoden pimein aika on ohitettu jo, pimeää tulee jatkumaan vielä pitkään Suomessa. Talvella vitamiinien ja kivennäisaineiden tarve on kaikkein suurin ja niiden riittävästä saannista kannattaakin huolehtia tarkoin.

Ei ole mikään yllätys, että esimerkiksi D-vitamiinin määrä on suomalaisilla matalimmillaan maalis-toukokuussa, talven jälkeen. Kesällä kertyneet vitamiinivarastot ovat huvenneet loppuun jo aikaa sitten. Mikäli ihminen ei huolehdi edes valtion suosittelemasta 10 mikrogramman päivittäisannoksesta, joka ei kuitenkaan ole riittävä, veren vitamiinimäärät ovat todella alhaiset lopputalvesta.

D-vitamiinin puutos on yhdistetty lukuisiin pitkäaikaissairauksiin mutta myös alentuneeseen vastustuskykyyn. Jos siis mielit pysyä terveenä, nauti 100 mikrogrammaa d-vitamiinia päivittäin läpi talven. Kirkkaina kesäkuukausina tablettien unohtaminen ei niin haittaa, mikäli vietät aikaa ulkona päivän kirkkaimmilla hetkillä.

Netin luontaistuotekaupat

Luontaistuotteet ja vitamiinit kannattaa hankkia netistä, sillä nettikaupoista niitä saa paljon edullisemmin kuin esimerkiksi apteekista. Esimerkiksi Nu3 verkkokaupassa on valtava valikoima erilaisia ja erimerkkisiä vitamiineja, esimerkiksi vahvoja yli 50 mg D-vitamiineja löytyy useampaa lajia, suhteellisen edullisesti! Myös Hyvinvoinnin tavaratalo on todella hyvä paikka shoppailla luontaistuotteita, sillä tuotteet toimitetaan todella nopeasti perille, kotiovelle asti. Molempiin kauppoihin löytyy mielettömiä tarjouksia ja alennuksia oikeastaan aina. Näissä on myös todella polkuhintaisia alennustuotteita, esimerkiksi valikoimasta poistuvia tuotteita sekä tuotteita, joissa päiväys lähestyy loppuaan.

Fitnesstukku on ehkä yksi suosituimmista kuntoilijan ja urheilijan lisäravinteita ja luontaistuotteita myyvistä kaupoista. Sieltä saa edullisesti ja helposti laadukkaat paketit esimerkiksi rankkaa treeniä aloittavalle, joka ei oikeastaan ole vielä perehtynyt miten kannattaisi treenin aikana syödä. Myös luontaistuotteet rankan treenin tueksi löytyvät Fitnesstukusta.

Kauppojen luontaistuotteet samalta sivulta

Luontaistuotekaupat.com on uusi sivusto, joka on kaikista helpoin ja edullisin luontaistuotteita netistä ostavalle. Sivusto ei itsessään myy tuotteita, vaan siellä voi etsiä yksittäisiä tuotteita ja vertailla näiden hintoja eri kaupoissa. Sivustolla on noin 20 eri kauppaa ja yli 6000 tuotetta näistä kaupoista. Sivustolta näet nopeasti, mistä kaupasta saat edullisimmin esimerkiksi proteiinilisät, d-vitamiinit, monivitamiinit jne… Lisäksi sivustolla on paljon hyödyllistä nippelitietoa eri vitamiineista, kivennäisaineista sejä superfoodeista. Tämä on ehdottomasti paras paikka, mistä nettishoppailut kannattaa luontaistuotteiden osalta aloittaa!

Luontaistuotekaupat.com sivustolla on listattu tietysti myös kaupoissa voimassa olevat alennuskoodit, joten kun klikkaat tuotetta ostaaksesi sen, sinut ohjataan verkkokauppaan ja samalla voimassaolevat alennuskoodit kopioituvat mukaan. Näin saat luontaistuotteesi aina edullisimmin!