Vaateliikkeiden alennuskoodit

Vaateliikkeiden alennuskoodit

Vaateliikkeiden alennuskooditAlennuskoodeja on saatavilla lähes kaikilla sektoreilla mitkä myyvät tuotteitaan tai palveluitaan netissä. Yksi alennuskoodeja eniten käyttävä ryhmä on kuitenkin vaateliikkeet. H&M alennuskoodit,Elloksen tarjousnumerot ja Zalandon koodit ovat varmasti monelle vaatteita netistä ostavalle tuttuja. Myös Brandos ja Nelly nousevat usein esille kun puhutaan vaateliikkeiden alennuskoodikampanjoista. Kampanjakoodeja tarjoavat yritykset saavat helppoa näkyvyyttä alennuskoodisivustoilla ja kävijöitä sivuilleen. Mikä käyttäjän kannalta on hienoa usein vaattteisiin liittyvät alennuskoodit koskevat kaikkia verkkokaupan tuotteita tai jossain tapauksessa kaikkia pois lukien uutuuksia, mutta harvemmin koodit koskevat vain tiettyä vaatemallia tai yksittäistä vaatetta.

Alennuskoodien alennuksen määrä vaihtelee ilmaisista toimistuskuluista ja 5% alennuksista aina 70% alennuskoodeihin. Alekoodit jotka tarjoavat yli 50% alennusksen ovat kuitenkin harvinaisempia ja usein näkeekin noin 10% etukoodeja. Mikä toisaalta sekin on hyvä alennus useamman sadan euron ostoksesta. Myös kengissä alennuskoodeja on tarjollla suhteellisen hyvin. Spartoon alennuskoodit, Booztin etukupongit ja Hepon koodit ovat haluttuja kuluttajien keskuudessa. Kengissä alennuskoodit ovat tyypillisesti 10% luokkaa, mutta jotkut kenkävalmistajat kuten Spartoo tarjoavat useita eri kokoisia koodeja riippuen siitä paljollako ostat. Spartoon alekoodit ovat 5, 10, 15 ja 20 prosenttia ostohinnasta. Korkeimman alennuksen saa kun ostaa yli 150 euron edestä.

alennuskoodi

2 kommenttia

Riri Kirjoitettu11:21 pm - joulu 9, 2012

Hyvä arvostelu. Muuta lisättää ei ole kun se, että parasta on että noista paikoista saa monia vaatemerkkejä mitä Suomesta ei juurikaan saa ostettua. Ei ole muilla heti samanlaisia vaatteita mikä on ainakin itselleni tärkeetä.

alennuskoodi Kirjoitettu5:52 pm - joulu 15, 2012

Kiitos! Erityisesti tuo linkki Zalandon alennuskoodeihin http://www.alennuskoodeja.fi/Zalando/ tuli tarpeen. Tosin ei tullu kovin edulliseks kun innostuin shoppailemaan kunnolla. Onpahan nyt vaatetta taas vähäks aikaa.

Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään lähettääksesi kommentin