Zalando alennuskoodi / etukuponki

Zalando alennuskoodin löydät esimerkiksi alennuskoodeja.fi sivulta. Katso 10% alennukseen antava alekoodi tästä.

[maxbutton id=”1″]

Zalandon uusi alekoodi 2013
Zalando julkaisi toukokuun kunniaksi uuden alennuskoodin. Zalandon kesän alennuskoodilla saa valikoidusta erästä vaatteita 20% alennuksen, eli tupla alennukset normaaliin alekoodiin nähden. Kliikkaamalla tästä Zalandoon löydät uuden koodin sekä näet alennusta koskevat tuotteet.

Zalando mainos
Zalando tuli Suomeen syksyllä 2012 ja on herättänyt monia tunteita kuluttajien keskuudessa. Erityisesti TV:ssä pyörivät Zalandon tv-mainos (alla) on noussut puheenaiheeksi. Siinä nuori mies menee naisten vaatehuoneeseen ja on kauhuissaan nettiin tulleesta Zalandosta. Youtubesta löytyy samasta mainosvideosta myös muiden maiden versiot. Myös Zalandon alennuskoodit ovat osa Zalandon markkinointia. Eri alennuskoodisivustot ovat saaneet uniikin alennuskoodin omille sivuilleen. Zalandon alennuskoodit oikeuttaa 10% alennukseen tuotteista. Alennus on suhteellisen hyvä, kun ottaa huomioon Saksalaisen vaatejättin tarjonnan ja suhteellisen kilpailukykyiset hinnat. Zalandosta löytyy noin 100 000 tuotetta, joihin lähes kaikkiin koodia voi hyödyntää. Onko sinulla komemuksia Zalandosta? Kirjoita oma mielipiteesi kaupasta ja mainoksista.

Zalando etukupongit

Zalandolta pehmeät paketit jouluksi alennuskoodeilla.


Zalando julkaisi tänään joulun 2012 etukupongin. Zalando alennuskoodilla saat 20 euron alennuksen, kun ostat yli 150 euron edestä. Etukuponki on voimassa 24.12.2012 asti.

Lisäksi joulun 2012 etuna on pidennetyt palautusajat. Zalando tarjoaa normaalin 30 päivän palautusajan sijaan 60 päivän palautusajan tuotteille, kun ne hankkii ennen 14.12.2012. Tämä helpottaa myös joululahjojen hankintaa, kun vaatteita ehtii sovittaa rauhassa joulun jälkeen.

[maxbutton id=”1″]

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply